Diensten

Iedere situatie vraagt om een andere oplossing. Maar altijd geldt: uw nieuwe kracht moet van toegevoegde waarde zijn voor uw organisatie. Medewerkers die niet alleen qua competentie, opleiding en werkervaring aansluiten, maar ook binnen uw bedrijfscultuur en team passen. Dat zijn de mensen die OpWerk Intermediair voor u heeft/vindt. Of het nu gaat om tijdelijk of vast personeel, MBO, HBO of WO niveau of voor uitvoerend werk. Er is altijd een OpWerker die bij u als werkgever past!

Komt er een vacature beschikbaar bij u, dan biedt Opwerk Intermediair u haar dienstverlening aan om inzichtelijk te krijgen op welke werknemer u nu echt zit te wachten. Ons doel is om kandidaten voor te stellen wiens talent en persoonlijke ontwikkelingsdoelen passen bij uw organisatiedoelen. Wij hebben een transparante werkwijze en tariefstelling.

Onze werkwijze is erop gericht om persoonlijke kracht te ontdekken. We helpen kandidaten scherp te stellen op hun sterke kanten en hoe ze deze in een baan kunnen toepassen. Van daaruit gaan we op zoek naar een passende werkomgeving. De filosofie van OpWerk luidt: wanneer mensen doen waar ze gelukkig van worden, presteren ze beter en zijn ze gemotiveerder.

HOOFDKANTOOR

  • BUSINESS SPOT
    Lange Kleiweg 14, 2288 GK Rijswijk

TELEFOON

SOLLICITEREN

SALES

Diensten

Uitzenden

Heeft u flexmedewerkers nodig, voor korte- of langere periode ter ondersteuning, vervanging of uitbreiding? Investeer in de continuïteit van uw bedrijfsvoering.

Lees meer

Detacheren

U heeft onverwacht, voor korte- of wellicht ook voor langere periode goede mensen nodig? Daarbij wilt u niet gebonden zijn aan arbeidsovereenkomsten. Detacheren is dan een ideale oplossingen.

Lees meer

Werving & Selectie

Een goede werving- en selectieprocedure is strategisch belangrijk en zorgt ervoor dat u concurrerend zult blijven. Het onderscheid wordt gemaakt door het aanwezige talent en heeft een directe impact op bedrijfsresultaten.

Lees meer

Payrolling

Met payrolling geeft u de financiële verantwoordelijkheid voor uw werkgeverschap uit handen; het personeel komt in dienst bij Opwerk. Daarmee nemen wij alle juridische en administratieve aangelegenheden over.

Lees meer

EEN GREEP UIT
ONZE PARTNERS